0

کوفته هویج فرنگی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوفته هویج فرنگی
سه شنبه 18 آبان 1389  7:40 AM

کوفته هویج فرنگی

کوفته هویج فرنگی

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:


▪ گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم؛


▪ هویج فرنگی: ۵۰۰ گرم؛


▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد؛


▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛


▪ آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم؛


▪ روغن مایع: به مقدار لازم؛


▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.


● مواد لازم برای تهیه سس کوفته:


▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد؛


▪ گوجه فرنگی بزرگ رنده شده: ۴ عدد؛


▪ سرکه: ۴ قاشق سوپ خوری؛


▪ نعنا خشک: یک قاشق سوپ خوری؛


▪ آب: ۱ لیوان؛


▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.


● طرز تهیه:


- گوشت چرخ کرده، هویج فرنگی، پیاز، تخم مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم ورز می دهیم تا مخلوط یک دستی به وجود آید.


- از مواد به اندازه ی یک گرودی بزرگ بر می داریم و آن را در دست گرد می کنیم.


- در تابه ی گودی روغن را گرم کرده و کوفته ها را یکی یکی در آن سرخ می کنیم.


▪ برای تهیه ی سس این کوفته به صورت زیر عمل می کنیم:


- در قابلمه ای روغن را گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.


- گوجه فرنگی، سرکه، نعنا خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد.


- کوفته های سرخ شده را به سس افزوده و تابه را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.


- این کوفته را می توانید با نان سنگک و سبزی خوردن سرو کنید.


▪ توجه:


- به جای گوجه فرنگی می توان از یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کرد.


- برای رنده کردن پیاز از قسمت درشت رنده استفاده کنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها