کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین
سه شنبه 18 آبان 1389 7:35 AM
کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین
|
![]() ▪ برنج: ۲ پیمانه؛ ▪ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم؛ ▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛ ▪ آب: به میزان لازم؛ ▪ پیاز متوسط: ۱ عدد؛ ▪ نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری؛ ▪ سرکه: به مقدار کافی؛ ▪ شکر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری؛ ▪ نمک و زردچوبه: به میزان لازم؛ ▪ روغن مایع: به میزان لازم؛ ● طرز تهیه: برنج را با کمی آب نیم پز کرده و سپس پیاز رنده شده را همراه گوشت به برنج اضافه می کنیم. تخم مرغ، نعناع، نمک و زردچوبه را نیز به گوشت و برنج اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازۀ یک نارنگی کوچک برداشته و در دست به شکل کتلت درست می کنیم؛ ولی کتلت بزرگ و قطور. سپس آن ها را فقط در یک ردیف کف قابلمۀ مورد نظر چیده و روی آن ها شکر، سرکه، آب و کمی روغن می ریزیم و با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...