کوفته برنجی 2
سه شنبه 18 آبان 1389 7:26 AM
کوفته برنجی
|
![]() ▪ لپه ۱۰۰ گرم ▪ تخم مرغ ۱ عدد ▪ نمك و فلفل به مقدار لازم ▪ زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری ▪ در صورت تمایل آلو - كشمش - زرشك برای داخل كوفته به مقدار لازم ▪ روغن مایع ۲/۱ استكان ▪ گوشت چرخ كرده ۴۰۰ گرم ▪ برنج ۱۵۰ گرم ▪ پیاز ۲ عدد ▪ رب ۲ قاشق غذا خوری ● چگونگی تهیه لپه و برنج را شسته و خیس می كنیم . سبزی را شسته و خرد می كنیم . یك عدد پیاز را خرد كرده سرخ می كنیم یك عدد پیاز دیگر را رنده كرده به همراه گوشت تخم مرغ و نمك و فلفل با یكدیگر مخلوط می كنیم . لپه و برنج و سبزی را اضافه كرده و تمام مواد را با یكدیگر خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند از مواد به اندازه یك نارنگی برداشته در صورت تمایل آلو – كشمش یا زرشك درون آن می گذاریم و كوفته را گرد می كنیم . پیازی را كه سرخ كرده ایم با كمی زردچوبه و رب هم می زنیم سپس آب ریخته و می گذاریم تا بجوشد سپس حرارت را كم كرده و كوفته ها را درون آن می اندازیم و با حرارت ملایم می پزیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...