کتلت برنجی
سه شنبه 18 آبان 1389 7:19 AM
کتلت برنجی
|
![]() ▪ برنج ۵/۱ پیمانه ▪ تخم مرغ ۲ عدد ▪ رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری ▪ پیاز ۱ عدد ▪ گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم ▪ تخم مرغ آبپز ۱ عدد ▪ جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری ▪ زرشک ۲ قاشق غذاخوری ▪ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ▪ روغن یک لیوان ● طرز تهیه : برنج را با آب و نمک بپرید و مواظب باشید له نشود سپس آبکشی کنید تا کاملاً آب آن خارج شده برنج را چرخ کرده به آن نمک و ادویه و تخممرغ اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری شود پیاز را رنده کرده درون روغن تفت دهید تا طلایی شود گوشت چرخ کرده را به آن افزوده کمی تفت دهید سپس جعفری خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، زرشک خیس خورده ( یک ربع بخیسانید ) آبلیمو و تخم مرغ آبپز رنده شده را افزوده خوب هم بزنید . نصف استکان آب اضافه کنید و در ظرف بگذارید تا گوشت بخارپز شود ، سپس کنار بگذارید تا سرد شود از خمیر برنج یک گلوله برداشته ، داخل آن را سوراخ کنید و از مواد تفت داده شده داخل آن بریزید و کتلت را کاملاً گلوله کرده به طوری که خمیر روی مواد تفت داده شده را بگیرد روغن را درون ماهیتابه ریخته وقتی داغ شد حرارت را کم کنید و کتلتها را درون آن سرخ کنید . |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...