0

شامی ترش

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

شامی ترش
سه شنبه 18 آبان 1389  7:15 AM

شامی ترش

شامی ترش

● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:


▪ گوشت چرخ کرده ی بدون چربی: ۵۰۰ گرم؛


▪ پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد؛


▪ آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم؛


▪ ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده: ۳ قاشق سوپ خوری؛


▪زرد چوبه: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛


▪ شکر: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ آب: ۲ لیوان؛


▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری؛


▪ آبلیمو: یک سوم لیوان؛


▪ دارچین: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ سیب زمینی ریز پخته: ۲۰۰ گرم؛


▪ روغن مایع: ۳ قاشق سوپ خوری؛


▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم؛


▪ لیموترش: برای تزیین.


● طرز تهیه:


- هویج ها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم.


- در قابلمه ای هویج ها را با کمی آب، شکر، یک قاشق مربا خوری آبلیمو، یک قاشق چای خوری روغن مایع و کمی نمک می پزیم.


- گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، ۲ قاشق سوپ خوری از سبزی ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم.


- از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم، آن را کف دست پهن کرده و وسطش را سوراخ می کنیم.


- در ماهیتابه ای روغن را گرم کرده و شامی ها را در آن سرخ می کنیم.


- شامی ها را پس از سرخ کردن به ماهیتابه بر می گردانیم و اجازه می دهیم تا همراه با ۲ لیوان آب، هویج های پخته (بدون آب آن)، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و دارچین به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد.


- شامی ها را در ظرف مناسبی کشیده و با سیب زمینی های پخته و سرخ شده (به صورت درسته)، بقیه ی سبزی های خرد شده، لیموترش تزئین می کنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها