0

دلمه ماهی با سس پنیر

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دلمه ماهی با سس پنیر
سه شنبه 18 آبان 1389  7:11 AM

دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر

● مواد لازم


▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت


▪ لیمو ترش ۱ عدد


▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری


▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان


▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری


▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم)


▪ نمك و فلفل به مقدار لازم


▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم


● چگونگی تهیه


آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .


▪ توجه


۱) انتخاب صحیح ماهی


۲) رعایت زمان پخت در بخارپز

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها