دلمه فلفل با ماکارانی
سه شنبه 18 آبان 1389 7:07 AM
● مواد لازم:
▪ ماكارانی پیچ پخته:۱۰۰ گرم
▪ سس گوجه فرنگی:۱۵۰ گرم
▪ زیتون سیاه ریز شده:۲۵۰ گرم
▪ فلفل دلمه قرمز:۲ عدد
▪ فلفل دلمه زرد:۲ عدد
▪ روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری
▪ عصاره سبزی گالینابلانكا:۳ عدد
▪ سویای خشك:۵۰ گرم
▪ پیاز رنده شده:۱ عدد
● طرز تهیه:
ابتدا سویا را بههمراه یك عدد عصاره سبزی در نیم لیتر آب خیس كرده و بعد از ده دقیقه آبكش كرده و در تابه به همراه پیاز و روغن زیتون تفت میدهیم.سپس یك عدد عصاره سبزی را به آن افزوده و به همراه ماكارانی پخته و به مدت ده دقیقه دیگر تفت میدهیم.آنگاه سس گوجه فرنگی را با آن مخلوط و داخل فلفل دلمهها را خالی كرده و آنها را با مواد پرمیكنیم و فلفل دلمههای پرشده را داخل قابلمه چیده، یك عدد دیگر عصاره سبزی را در دو لیوان آب جوش حل كرده و كف قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم به مدت چهل دقیقه میپزیم.در آخر غذا را در دیس مخصوص كشیده و با ریحان میل میكنیم.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...