دلمه فلفل 2
سه شنبه 18 آبان 1389 7:06 AM
دلمه فلفل
|
![]() ماكارونی را به شیوه معمولی در ظرف بزرگی از آب جوش و نمك پخته و آبكش كنید. قبل از ریختن ماكارونی در آب جوش آن را از وسط نصف كنید. روغن را در تابه ای داغ كنید. سیر، پیاز و فلفل قرمز خردشده را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس گوشت چرخ كرده را افزوده و تفت دهید تا گوشت كاملاً سرخ شده و برشته شود. گوجه فرنگی را اضافه كنید و بگذارید به جوش بیاید. ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید تا مخلوط غلیظ شود. اسفناج را بیفزایید و بگذارید بجوشد تا اسفناج نرم شود.در این مدت غذا را چندبار هم بزنید. آن را از روی اجاق بردارید و پودر ارگانو را همراه با ماكارونی اضافه كنید. سر فلفل ها را با یك كارد تیز بریده و جدا كنید. هنگام خرید فلفل دلمه ای فلفل هایی را كه فرم متقارن و مناسبی دارند انتخاب كنید. دانه های داخل فلفل را جدا كرده و خارج كنید. یك ظرف پیركس را كمی چرب كنید. هر یك از فلفل ها را با مخلوط گوشت و ماكارونی پر كنید. سر فلفل ها را دوباره در جای خود قرار دهید و آنها را در ظرف پیركس بچینید. ظرف پیركس را بدون درپوش در فر قرار دهید و دلمه را به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه فلفل ها پخته و اندكی برشته شوند در فر با درجه متوسط بپزید و سپس سرو نمایید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...