0

ماهی شکم پر 1

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

ماهی شکم پر 1
دوشنبه 17 آبان 1389  10:03 AM

ماهی شکم پر

● مواد لازم :


▪ ماهی ۱ عدد


▪ گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم


▪ پیاز خرد شده ۱ عدد


▪ سیر خرد شده ۲۵۰ گرم


▪ تمبرهندی به میزان لازم


▪ گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم


▪ ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم


▪ روغن سرخ کردنی به میزان لازم


● طرز تهیه:


- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.


- مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.


- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.


- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.


- درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.


- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.


- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.


- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.


▪ نکته :


- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.


- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها