0

ماهی سوف یا سفید(کباب)

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

ماهی سوف یا سفید(کباب)
دوشنبه 17 آبان 1389  10:03 AM

ماهی سوف یا سفید(کباب)

ماهی سوف یا سفید(کباب)

● مواد لازم:


▪ یک عدد ماهی سرخو یا سفید متوسط،


▪ یکصد گرم کره یا روغن زیتون،


▪ حلقه لیموترش و گوجه فرنگی به مقدار زیاد برای تزئین،


▪ نصف فنجان آبلیمو تازه و نمک و فلفل به مقدار کافی.


● طرز تهیه:


فلس های ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آن را خارج کرده تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آن را از وسط نصف می نماییم بطوریکه بشکل دو عدد ماهی دربیاید. کره آب کرده، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم و در فر ابتدا به مدت ۴۵دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰درجه سانتیگراد می گذاریم.


سپس از فر خارج می کنیم و روی آن را کمی روغن زیتون با آبلیمو می کشیم و دوباره در فر با درجه حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شود. ماهی ها را در ظرف متناسبی قرار می دهیم و با حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها