مـاهـی و مـیگو با سـس تنـد
دوشنبه 17 آبان 1389 9:56 AM
مـاهـی و مـیگو با سـس تنـد
|
![]() ▪ پیاز؛ یک عدد ▪ سیر؛ ۳ حبه ▪ روغن زیتون؛ ۳ قاشق غذاخوری ▪ گوجه فرنگی؛ ۶۰۰ گرم ▪ پوره یا آب گوجهفرنگی؛ ۴/۳ پیمانه ▪ فلفل قرمز تند؛ یک عدد ▪ نمک و فلفل قرمز؛ به میزان لازم ▪ میگوی تازه؛ ۲۰۰ گرم ▪ فیله ماهی؛ ۴ تا ۶ تکه ▪ آب لیمو ترش تازه؛ ۴/۱ پیمانه ▪ جعفری خرد شده؛ ۲ قاشق غذاخوری ▪ سیبزمینی پخته، حلقه لیموترش و زیتون؛ برای کنار غذا ● روش پخت: ۱) پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود. ۲) گوجهفرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجهفرنگی، فلفل ریز شده، نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد، ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید. ۳) در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد. ۴) سیبزمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقهای کلفت برش داده و آن را به مدت ۸ دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت ۲ دقیقه با کره تفت دهید. ۵) در ظرفی مناسب ابتدا سس گوجهفرنگی را بریزید. سپس ماهی و میگو را روی آن بگذارید و کنار آن را با حلقههای لیموترش و سیب زمینی پخته و زیتون سیاه تزئین کرده و خوراک را با نان سرو کنید. البته میتوانید این خوراک را به همراه برنج هم میل کنید. ▪ نکته: این غذا یک خوراک مکزیکی و تند است. میزان فلفل بستگی به ذائقه دارد. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...