0

گراتینه میگو

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

گراتینه میگو
دوشنبه 17 آبان 1389  9:31 AM

گراتینه میگو

گراتینه میگو

● مواد لازم:


▪ میگوی درشت : ۱۶ تا ۲۰عدد


▪ تره فرنگی : ۵۰۰گرم


▪ کره : یک سوم پیمانه


▪ کدو: ۲ عدد( حدود ۵۰۰گرم)


▪ جوز هندی : یک چهارم قاشق چایخوری


▪ پودر سیر: یک چهارم قاشق چایخوری


▪ پنیر گودا: ۱۲۵گرم


▪ آب مرغ: سه چهارم پیمانه


▪ خامه : ۱۲۵گرم


▪ زرده تخم مرغ: ۱عدد


▪ جعفری خرد شده : یک دوم پیمانه


▪ نمک و فلفل : به میزان لازم


● طرز تهیه:


تره فرنگی را بشویید و به صورت خلالهای خیلی ریز درآورید. آن را در ۳ قاشق سوپخوری کره تفت دهید تاشفاف شود. کدوها را نیز خلال کرده و به تره فرنگی افزوده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. نمک ، فلفل و جوزهندی را به آن اضافه کنید. مواد را در ظرف نسوزی که چرب کرده اید، قرار دهید. باقی مانده کره را داغ کنید وپودر سیر را در داخل کره ریخته و میگوها را حدود ۲ دقیقه در آن تفت دهید و روی سبزیها بریزید. پنیر را رنده کنید. آب مرغ، خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید و روی مواد بریزید، سپس ظرف را در حدود ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. جعفری خردشده را در آخر روی غذابریزید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها