0

فیله ماهی با ژامبون گوشت

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

فیله ماهی با ژامبون گوشت
دوشنبه 17 آبان 1389  9:21 AM

فیله ماهی با ژامبون گوشت
فیله ماهی با ژامبون گوشت● مواد لازم:
▪ فیله ماهی شیر ۱۵ عدد(به صورت بریده شده)،
▪ خامه چهار قاشق غذاخوری،
▪ ژامبون گوشت ۱۵ ورق،
▪ جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری،
▪ پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم،
▪ آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری،
▪ شوید تازه چند برگ
▪ نمک و فلفل به میزان لازم.
● طرز تهیه:
فیله های ماهی را به صورت انگشتی بریده و به آن نمک، فلفل و آبلیمو می زنیم و به همراه شوید تازه داخل کاغذ آلومینیوم می پیچیم و آن را می بندیم. این بسته را به مدت ۵ دقیقه داخل قابلمه آب جوش با درب بسته قرار می دهیم و می گذاریم بپزد. سپس ماهی را از کاغذ خارج کرده آب ماهی را در ظرف دیگری می ریزیم و خامه را به آن می افزاییم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوشانده سپس به آن نمک، فلفل و آبلیمو می زنیم. بعد از آن وسط هر ژامبون را یک تکه فیله ماهی گذاشته و آن را پیچانده در ظرف پیرکس که از قبل چرب شده می گذاریم. روی ژامبون ها را سس خامه که آماده کرده ایم می ریزیم و پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده را روی آن می پاشیم و به مدت ۱۰ دقیقه با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت می پزیم.
 
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها