0

فیله ماهی با اسفناج 2

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

فیله ماهی با اسفناج 2
دوشنبه 17 آبان 1389  9:20 AM

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج

● مواد لازم


▪ نصف فنجان سرکه سیب


▪ یک و نیم قاشق مرباخوری عسل


▪ چهار عدد فیله ماهی


▪ نمک و فلفل


▪ دو عدد لیمو ترش


▪ یک قاشق مرباخوری کره


▪ ۳۵۰ گرم برگ اسفناج


▪ یک و نیم قاشق مرباخوری سرکه


● طرز تهیه


تابه ای را روی شعله ملایم قرار دهید و در آن سرکه و عسل را بریزید تا با هم آمیخته شود. سپس فیله ماهی را در آن قرار دهید و صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه در آن به آرامی پخته شود.


به دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید و برای دو دقیقه دیگر صبر کنید. لیموترش را از وسط نصف کرده و درون تابه به گونه ای قرار دهید که نیمه های قاچ شده با تابه در تماس باشد. اجازه دهید با حرارت ملایم برای شش دقیقه دیگر حرارت ببیند.


سپس کره را به تابه اضافه کنید و برگ های اسفناج را روی ماهی بریزید و برای دو دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم و پخته شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها