0

طبخ قزل‌آلا در فر

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

طبخ قزل‌آلا در فر
دوشنبه 17 آبان 1389  9:18 AM

طبخ قزل‌آلا در فر

طبخ قزل‌آلا در فر

● موادلازم:


▪ ماهی قزل آلا یک عدد ( به تعداد نفرات)


▪ گوجه فرنگی حلقه شده دو عدد


▪ لیموترش تازه حلقه شده یک عدد


▪ نمک به مقدار لازم


▪ پودر زنجبیل به مقدار لازم


▪ سیر و شوید تازه به مقدار لازم


● طرز تهیه:


بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و پس از تمیز کردن، داخل شکم آن را کمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.


بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاوسرید و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.


روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و پس از آن چند حلقه لیموترش و ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و سپس دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله‌های وسط با درجه حرارت ۲۲۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. در مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوش‌مزه است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها