خوراک میگو ایتالیایی
یک شنبه 16 آبان 1389 3:32 PM
خوراک میگو ایتالیایی
|
![]() ▪ میگو ۱ کیلو ▪ تخم مرغ ۳ عدد ▪ گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم ▪ خامه ۱۵۰ گرم روغن زیتون یک قاشق غذاخوری ▪ ماءالشعیر ۱ عدد ▪ پیاز متوسط ۱ عع ▪ سیر ۳ حبه ▪ نمک و فلفل به میزان لازم ● طرز تهیه: پس از اینکه میگو ها رو تمییز کردیم آن را درون ظرف محتوی ماءالشعیر ۱۲ساعت میخوابانیم..گوجه ها را رنده کرده و داخل ماهیتابه میریزیم و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه میکنیم.وقتی آب گوجه کشیده شد تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم میزنیمو به مواد اضافه میکنیم و در آخر خامه را با آن مخلوط کرده و مواد را کنار میگذاریم. سپس سیر و پیار را خرد کرده در روغن زیتون سرخ میکنیم و و قتی طلایی شد میگو را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم .سپس در ظرفی پهن میگورا کشیده و سسی را که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن پخش میکنیم. ماءالشعیر هم باعث تردی میگو میشه هم بهش مزه میده و به نظر من بوی زخمش رو هم میگیره. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...