0

پوره ماهی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

پوره ماهی
یک شنبه 16 آبان 1389  3:26 PM

پوره ماهی

پوره ماهی

● مواد لازم برای هشت نفر


▪ ۲۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان


▪ ۲۰۰ گرم ماهی دودی


▪ یک تکه لیموترش


▪ دو قاشق مرباخوری آب لیموترش


▪ یک قاشق مرباخوری خردل


▪ دو قاشق مرباخوری پیازچه خردشده


▪ یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل


▪ نصف فنجان کره


▪ هشت عدد نان باگت


● طرز تهیه


فیله ماهی را در آب جوش بیندازید و صبر کنید تا برای پنج دقیقه به خوبی پخته و نرم شود.


سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید، ماهی دودی را با لیموترش، آب لیمو، خردل، پیازچه و فلفل درون مخلوط کن بریزید تا کاملاً آمیخته شود.


سپس ماهی پخته شده را نیز به آن اضافه کرده و آنها را تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود، مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید. این مخلوط را درون نان باگت ریخته و آن را به عنوان عصرانه سرو کنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها