0

مقالات پژوهش كشاورزي

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:مقالات پژوهش كشاورزي
شنبه 11 شهریور 1391  10:38 AM

1 : پژوهش كشاورزي زمستان 1380; 3(1):1-11.
 
مقايسه اثر تغذيه سطوح مختلف پروبيوتيك ايمونوباك و استرپتوبيفيد فورت بر عملكرد جوجه هاي گوشتي
 
صفري پرور محمدرضا,كفيل زاده فرخ,كامياب عبدالرضا
 
 
 

آزمايشي جهت مقايسه تاثير تغذيه سطوح مختلف دو نوع پروبيوتيك بر عملكرد جوجه هاي گوشتي به مدت 45 روز انجام گرديد. در اين آزمايش از 625 قطعه جوجه نر و ماده استفاده شد. آزمايش داراي پنج گروه آزمايشي بود. هر گروه آزمايشي داراي پنج تكرار و هر تكرار داراي 25 قطعه جوجه بود كه در قالب طرح كاملا تصادفي اجرا گرديد. گروه آزمايشي يك فقط جيره پايه را دريافت كرد. گروه هاي آزمايشي دو و سه طي دوره هاي 1-10 و 16-25 روزگي به ترتيب جيره پايه بعلاوه 80% مقدار توصيه شده از پروبيوتيك ايمونوباك (4 ميلي گرم به ازا هر جوجه در روز) و جيره پايه بعلاوه مقدار توصيه شده از پروبيوتيك ايمونوباك (5 ميلي گرم به ازا هر جوجه در روز) و طي دوره 31-40 روزگي به ترتيب جيره پايه بعلاوه 80% مقدار توصيه شده از پروبيوتيك ايمونوباك (8 ميلي گرم به ازا هر جوجه در روز) و جيره پايه بعلاوه مقدار توصيه شده از پروبيوتيك ايمونوباك (10 ميليگرم به ازا هر جوجه در روز) را دريافت كردند. گروه هاي آزمايشي چهار و پنج طي دوره 1-10 روزگي به ترتيب جيره پايه بعلاوه 80% مقدار توصيه شده از پروبيوتيك استرپتوبيفيد (40 ميلي گرم به ازا هر جوجه در روز) و جيره پايه بعلاوه مقدار توصيه شده از پروبيوتيك استرپتوبيفيد (50 ميلي گرم به ازا هر جوجه در روز) و طي دوره هاي 16-25 و 31-40 روزگي به ترتيب جيره پايه بعلاوه 80% مقدار توصيه شده از پروبيوتيك استرپتوبيفيد (80 ميلي گرم به ازا هر جوجه در روز) و جيره پايه بعلاوه مقدار توصيه شده از پروبيوتيك استرپتوبيفيد (100 ميلي گرم به ازا هر جوجه در روز) را دريافت كردند. در اين آزمايش پروبيوتيك ها طي دوره هاي 11-15، 26-30 و 41-45 روزگي از جيره پايه حذف گرديدند. نتايج نشان داد كه ضريب تبديل در تمام گروه هايي كه پروبيوتيك ايمونوباك مصرف كردند و نيز در گروه هايي كه پروبيوتيك استرپتوبيفيد در سطح توصيه شده دريافت كردند در مقايسه با گروه شاهد، در كل دوره آزمايش (1-45 روزگي) به طور معني داري بهبود يافت(P<0.05) . همچنين مقدار دان مصرفي در 1-30 روزگي با مصرف پروبيوتيك استپتوبيفيد در مقايسه با گروه شاهد به طور معني داري كاهش يافت (P<0.05). نتايج كلي اين آزمايش نشان مي دهد كه اثر پروبيوتيك هاي مورد استفاده در افزايش راندمان مواد غذايي اثر مثبت داشته است.

 
كليد واژه:
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها