0

*** بعضی ها ***

ehsan67657
ehsan67657
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2137

پاسخ به:*** بعضی ها ***
چهارشنبه 30 خرداد 1397  11:51 AM

نقل قول borkhar

سلام به همه بعضیا

اندر احوالات راسخون............laugh

بعضیا از اجیا که الحمدالله ماهی یه بار سر میزنن و قول خودشون بیشتر از همه سر میزنن.....وقتی هم میان میگن ما امدیم شما نبودین(مدیونید اگه فکر کنید آجی نازنینه)smiley

بعضی از اجیای دیگه هم فقط به یه تشکر بسنده میکنن اصلنم فکر نمیکنن یه روزایی هم چن تا اجی توی سایت داشتند....( مدیونید اگه فکر کنید آجی سلما باشن)smiley

بعضی از آجیای دیگه هم که شدند شمارشگر سایت و سخنگوی اتاق گفتمان.....البته من موندم الان که گفتمان رفت رو فضا این اجیه من سخنگوی کجا باید بشه ؟؟!(مدیونید اگه فکر کنید اجی شایسته باشن)wink

بعضی از اجیای دیگه هم که درس دارن و کارای واجب تر از سایت......آجی مرضیه آجی فاطمه شماها رو نمیگم هااااsmiley

بعضیا هم که تاپیک و موضوع میزنن و میرن به امان خدا........لاقل خودتون پست اول رو میزدین.....surprise

بعضیا که فعلن فقط و فقط تو کاره تشکر زدنن....البته خودشون فرمودند سرشون شلوغه.....ان شاالله تو این شلوغی صلوات های سهم اجیا فراموششون نشه.....sad

بعضیا هم کلهم انگار تو سایت نیسن.....حتی تشکر هم نمیزنن.....frown

بعضیا و بعضیا هم لاقل هستند که اتاق چت پست بخوره و ورق بخوره بره جلووووووووsmiley

سلام

متن پر مغزی بود سنگینیش داره حس میشه

من فکر میکنم یکی دوتا از اینا هم برمیگرده به من ، مطمئنم ولی نمیدونم کدوماشهsmiley

به هر حال واقعیت و تشریح کردید البته به زبان طنز

فراز مأذانه ها ای جماعت گمراه
چه می کنید شما بی صدا سخن کوتاه
حرام باد اذان موذنی که نگفت
دوبار أشهَدُ أنا عَلی ، وَلیُ الله

تشکرات از این پست
borkhar farshon shayesteh2000 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh sayyed13737373 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها