پاسخ به:*** بعضی ها ***
پنج شنبه 16 شهریور 1391 6:17 PM
سلام
بعضی ها تاحالا اونچنان دقتی به این قضیه نداشتند(یعنی دیده بودند اما زیاد اهمیت نمیدادند)
حالا بر حسب اتفاق بعضی ها اینطوری تاپیک رو ناخواسته ویژه کرده!
بعضی ها نمخوان از بعضی ها که این تاپیک شلوغ و پرطرفدار رو ایجاد کردند تقدیری چیزی کنه؟!!
سلام
بعضی ها اگر می تونید کمکم کنید و جدول ارزیابی نظرات تشکیل دهید، حتما تاپیک جذابتون را ویژه ویژه می کنم. اما باور بفرمائید واقعا درگیرم. هنوز فرصت نکردم جداول قبلی امتیازات را محاسبه و ارسال کنم (پیشنهادم اینه که پست های جذاب را مشمول 25 امتیاز قرار دهیم نه 50 امتیاز. چون تاپیک خیلی تخصصی و زمانبر نیست، نظرتون چیه؟ نیمه ویژه!!!).
(متن فوق نیم ساعت پیش آماده شد. اما برق قطع شد و فقط تونستم کپی کنم تا بعد ارسال کنم. الان خوشبختانه یکی از مدیران زحمتی بزرگی را بدوش کشیدند که جای بسی خوشحالیست.)
سلام به همه بعضی ها ی عزیز
بعضی های این یکی دو روزه کمی وقتم کمه و این پستم هم به سرعت و در کمبود وقت درج میشه!
خدمت بعضی های دیگه هم عرض ادب و احترام دارم،چندوقت کم پیدا بودند دلمون تنگ شده بود! جاشون خالی بود.
در مورد پیشنهاد و اینکه من گفتم امتیاز ویژه بدین و اینها شوخی کردم بابا! این تاپیک جنبه تفریحی و احوال پرسی و اینها داره، پست گذاشتن در اون هم زیاد هنری نمیخواد و به نظرم همون 5 امتیاز خود پست کفایت کنه.حالا باز هرجور خودتون صلاح میدونید.
کلاً کاری هست من در خدمت هستم.شما بگید ما تابع هستیم.دوست دارم اگه کمکی ازم بر میار کمک کنم.
فعلا
bivafa_rasekhoon@yahoo.com