خوراک چامین با پلو
یک شنبه 16 آبان 1389 7:32 AM
● مواد لازم
▪ کرفس:۴ ساقه
▪ هویج: ۲عدد
▪ فلفل دلمهای: ۱ عدد
▪ جوانه ماش: ۱۰۰ گرم
▪ قارچ: ۲۰۰ گرم
▪ پنیر کورد: ۱۰۰ گرم
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ سس سویا: ۶ قاشق غذاخوری
▪ ادویه مخصوص: دلخواه
● طرز تهیه:
ابتدا کرفس، هویج، فلفل دلمهای و پیاز را به صورت خلال نازک برش زده جداگانه همه را تفت میدهیم به طوری که فقط آب آن کشیده شده و نرم شود. قارچ را خرد کرده و با پنیر کورد کمی تفت میدهیم و بعد سس سویا و جوانه ماش را به آن اضافه کرده برای لحظاتی میگذاریم تمام مواد با هم بپزند. این غذا احتیاج به ادویه ندارد چون سس سویا مزهدار است و تنها چاشنی بکار رفته در این غذاست. این خورش را میتوانید با پلوی سفید سرو کنید.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...