0

پوره سیب‌زمینی با سیر و رزماری

 
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به: پوره سیب‌زمینی با سیر و رزماری
سه شنبه 28 فروردین 1397  4:10 PM

مواد لازم پوره سیب زمینی

سیب زمینی    ۴ عدد
شیر    ¾ لیوان
کره    ۱۰۰ گرم
جعفری    ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه    به میزان لازم
نمک    به میزان لازم

پوره سیب زمینی , طرز تهیه پوره سیب زمینی , دستور پخت پوره سیب زمینی , vi sdf cldkd

طرز تهیه و دستور پخت

ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم ، سپس آنها را می شوییم و خرد می کنیم. بهتر است سیب زمینی را با اندازه های درشت خرد کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها را خرد کردیم با سه روش می توانیم آنها را بپزیم.

روش اول بخارپز کردن ، روش دوم آبپز کردن و روش سوم کباب کردن در فر است ، که به سلیقه و راحتی خود می توانید هر کدام از این روش های پخت را انتخاب کنید. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا نرم شود.

پس از اینکه سیب زمینی ها را پختیم آنها را با گوشتکوب به خوبی له می کنیم ، سپس کره آب شده را به همراه شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه پوره سیب زمینی آماده شد جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم. توجه داشته باشید که پوره سیب زمینی را باید به صورت گرم سرو کنیم. با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری پودر سیر یا پودر پیاز هم به پوره سیب زمینی خود اضافه کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها