پوره سیب زمینی 1
یک شنبه 16 آبان 1389 7:17 AM
پوره سیب زمینی
|
● مواد لازم: ▪ سیب زمینی پشندی=یک کیلو ▪ شیر=یک پیمانه ▪ کره=۵۰گرم ▪ نمک=بمقدار کافی ● طرز تهیه: سیب زمینی را پوست میکنیم و میشوییم و در ظرفی که بهتر است لعابی باشد میریزیم و آنقدر آب در ظرف میریزیم تا روی سیب زمینی را بگیرد،کمی هم نمک میپاشیم و میگذاریم سیب زمینی کاملا بپزد؛ سیب زمینی را در صافی میریزیم تا آب آن کاملا برود، سیب زمینی را داغ از چرخ مخصوص پوره یا صافی رد میکنیم و باید دقت کنیم سیب زمینی کاملا نرم و لطیف شود، بعد سیب زمینی چرخ کرده را در ظرفی لعابی دسته دار میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. بتدریج شیر را داخل سیب زمینی میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا شیر کاملا جذب سیب زمینی بشود. کره را داخل سیب زمینی میاندازیم و از روی آتش بر میداریم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...