0

پای سبزیجات

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

پای سبزیجات
یک شنبه 16 آبان 1389  7:11 AM

پای سبزیجات

پای سبزیجات

▪ مواد لازم:


روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری


پیاز متوسط، ورقه شده ۲ عدد


سیر، كوبیده ۲ حبه


پودر كاری۱ قاشق سوپخوری


گوجه فرنگی، خرد شده ۸۰۰ گرم


گل كلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)


بروكلی، خرد شده ۵/۳ پیمانه


هویج متوسط، حلقه شده ۲ عدد


سس فلفل تند۲ قاشق چایخوری


سیب زمینی متوسط (۱۲۰۰ گرم) پوست گرفته ۶ عدد


خامه۲ قاشق سوپخوری


۲۰ گرم كره


پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی، گل كلم، بروكلی و هویج را اضافه كنید و بگذارید این سبزیجات حدود ۱۰ دقیقه با آب گوجه فرنگی بپزند و كمی ترد شوند. آن را از روی آتش بردارید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود و آن را در یك ظرف نسوز بریزید.سیب زمینی‌ها را با مقداری آب بپزید. سپس در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبید تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنید و این مخلوط را روی سبزیجات ریخته با پشت یك چنگال سطح مخلوط سیب زمینی را صاف كنید. پای را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی كه روی آن برشته و طلایی شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها