0

بورانی بادمجان

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

بورانی بادمجان
یک شنبه 16 آبان 1389  7:10 AM

بورانی بادمجان

بورانی بادمجان

● موادلازم:


▪ بادمجان سرخ شده ده عدد


▪ آب گوجه‌فرنگی یک لیوان


▪ سیر سه حبه (سه پر)


▪ پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری


▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری


▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


● طرز تهیه:


سیر را خرد کرده ودر روغن سرخ می‌کنیم تا کمی طلایی شود. پیازسرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل می‌زنیم و بادمجان‌های سرخ شده را در ظرف می‌چینیم و روی آن آب گوجه‌فرنگی می‌ریزیم و نصف لیوان هم آب اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بادمجان‌ها کاملن پخته شود وآب آن خشک شود.


بعد از پختن بادمجان‌ها آنها را در داخل ظرف له می‌کنیم بطوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملن مخلوط شود.


این غذا بسیار سریع و راحت آماده می‌شود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را بصورت حلقه‌حلقه روی بادمجان‌ها بچینید و در انتها بعد از پختن همراه بادمجان‌ها له کنید. اگر گوجه‌فرنگی هم در دسترس نبود از یک قاشق رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها