باقلاوابیج
یک شنبه 16 آبان 1389 6:56 AM
باقلاوابیج
|
● مواد لازم ▪ شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری ▪ تخم مرغ ۳ عدد ▪ سیر ۳ حبه ▪ روغن و کره ۱۰۰ گرم ▪ باقالی مازندرانی( پلویی ) ۵۰۰ گرم ▪ آب ۱ پیمانه پلوپز ▪ نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به میزان لازم ● چگونگی تهیه ابتدا باقالی را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم و بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد تخم مرغ ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و پخته شود . وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم مرغها هم پخته شد غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می کنیم سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا کاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...