0

بادنجان و کدوی توپر

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

بادنجان و کدوی توپر
یک شنبه 16 آبان 1389  6:55 AM

بادنجان و کدوی توپر

بادنجان و کدوی توپر

●مواد لازم :


▪كدوی خورشتی :: ۶ عدد متوسط


▪بادنجان قلمی :: ۶ عدد متوسط


▪روغن زیتون :: ۲ قاشق سوپ خوری


▪پیاز خرد شده :: ۱ عدد متوسط


▪سیر خرد شده :: ۱ عدد متوسط


▪گوشت چرخ كرده :: ۴۰۰ گرم


▪گوجه فرنگی رنده شده :: ۲۰۰ گرم


▪رب گوجه فرنگی :: یك چهارم لیوان


▪آب گوشت :: ۲۵۰ میلی لیتر


▪برنج :: ۶۵ گرم


▪جعفری خرد شده :: ۲ قاشق سوپ خوری


▪پنیر پیتزا رنده شده :: ۴۰ گرم


▪نمك و فلفل :: به مقدار كافی


●مواد لازم برای سس :


▪كره ی پاستوریزه :: ۳۰ گرم


▪آرد :: یك و نیم قاشق سوپ خوری


▪شیر پاستوریزه :: ۱ لیوان


▪تخم مرغ :: ۱ عدد


▪جوز هندی رنده شده :: كمی


●طرز تهیه :


بادنجان و كدو را از طول نصف كنید. داخل آن را با قاشق خالی كنید. بادنجان وكدویی را كه با قاشق درآورده اید، به طور كامل ساطوری كنید. روغن را داغ كرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه كنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ كرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود. بادنجان و كدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل كنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط كنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمك و فلفل را نیز بیفزایید. سپس با این مواد ، داخل كدو و بادنجان را پر كنید. كمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد ( ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.


●طرز تهیه سس :


كره را روی حرارت ذوب كنید. آرد را اضافه كرده و به هم بزنید، سپس بگذارید تا كمی بماند و بوی خامی آرد از بین برود. پس از آن شیر را كم كم اضافه كرده و روی حرارت هم بزنید تا غلظت بگیرد. آنگاه پس از این كه سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندی را بیفزایید و هم بزنید تا به طور كامل به صورت یكنواخت در بیاید.


●نكات تغذیه ای :


این غذا را می توانید با نان یا برنج میل كنید. بادنجان دارای خواص مفیدی است و در احادیث نیز بر خوردن آن تأكید شده است. در حدیثی از امام صادق نقل شده است كه حضرت فرمود : بادنجان بخورید، زیرا بادنجان مرض و درد را از بین می برد و دردی در آن نیست و موجب مرضی نمی شود.بادنجان موجب جلوگیری از مرض پیسی می شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها