املت اسفناج
یک شنبه 16 آبان 1389 6:50 AM
املت اسفناج
|
تخم مرغ : ۴ عدد روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی : ۰.۲۵ فنجان سیر : ۱ عدد پنیر پیتزا : ۰.۲۵ فنجان اسفناج : ۲۱۰ فنجان نان سفید : ۱ فنجان آویشن : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری فلفل سیاه : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری نمک : ۱ قاشق مربا خوری یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید. تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظهای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...