وصیت نامه
رب قد اتیتنی من الملك و علمتنی من تاویل الاحادیثا فاطر السموات و الارض انت ولی فی الدنیا و الاخره توفنی مسلماً و الحقنی بالصالحین (آیه صد و یک سوره یوسف)
اللهم برحمتك فی الصالحین فدخلنا و فی علیین فارفعنا و قتلا فی سبیلك مع و لیك فوق لنا.
خدایا به ما توفیق بده كه در راه تو و به همراه ولی تو كشته بشوم و به فیض شهادت نائل گردیم.
خداوند لذت بندگی خود را به ما بچشاند. پدر و مادر گرامیم امیدوارم كه مرا حلال كنید و از همه برایم حلال بودی بطلبید. پدر و مادر گرامیم اگر كشته شدم, بخاطرم اشك نریزید اشك را فقط بخاطر خدا بریزید. و امیدوارم كه در میدان جنگ كشته شوم من كه پیش خداوند متعال شرمنده هستم چون می دانم كه روسیاهم و میباید برای اسلام بیش از این خدمت میكردم كه كوتاهی كردم. امیدوارم كه در روز محشر در صف امام حسین (ع) جای گیرم.
پدر و مادر می بخشید كه در حقتان كوتاهی كردم و فرزند خوبی برایتان نبودم امیدوارم حلالم كنید من هر چه در توان دارم به شما می بخشم حتی ثواب نمازهای یومیه و هر خدمتی كه برای سپاه اسلام انجام دادهام و ثواب جهاد را امیدوارم كه خداوند برای پدر و مادرم بگذارد.
پدر و مادر روزی که در سپاه عضو شدم بخدا فقط به آرزوی شهادت بود میدانستم كه هیچ ارگانی بالاتر از سپاه به اسلام و شهادت نزدیكتر نیست.
پدر و مادر همه برادران پاسدار و بسیجی را فرزند خود بدانید چون برادرانی پاك هستند. از همه شما میخواهم كه امام را دعا كنید و همیشه یادتان باشد كه آمریكا و شوروی منتظرند كه ضربه به اسلام و مسلمین بزنند پس مواظب باشید و بر دهان یاوه گویان بزنید. پدر و مادر از خداوند برای شما خیلی طلب آمرزش كردم در ضمن از همسرم تشكر میكنم بخاطر اینكه مدت كوتاهی با هم بودیم. با همه كمبودها و سرنزدن به وی ایرادی نگرفت امیدوارم كه خداوند اجرش را بدهد در ضمن از پسرم مواظبت شود و سعی شود كه شخصی مسلمان تربیت گردد. وا لسلا م حسن حق نگهدار