پاسخ به:حسین رضازاده
دوشنبه 6 شهریور 1391 12:57 AM
گناهم این است که صادقانه خدمت کردم:
سعید آذری در واکنش به اینکه می گویند برای بازگشتش به ورزش باید استعلام شود ابراز تاسف کرد.
مدیرعامل موفق سابق ذوب آهن اصفهان که در بحبوحه رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری با تغییرات انجام شده در هیات مدیره تیمش ، ناچار به استعفا شد در واکنش به این شایعه که برای برگشتن به ورزش نیاز به استعلام مسئولان از نهادهای نظارتی دارد ، گفت:« واقعا پاسخ 5 سال تلاش صادقانه این است؟ من در کدام دار و دسته سیاسی بوده ام که چنین مسائلی را برایم مطرح می کنند.»
آذری که خود قهرمان وزنه برداری آسیا بوده است در واکنش به محرومیت های در نظر گرفته شده برای مربیان تیم ملی وزنه برداری به دلیل تجویز مواد نیروزا به بازیکنان گفت:«در ارتباط با بحث مثبت شدن نتیجهی دوپینگ وزنهبرداران ایران باید بررسی کنیم ببینیم آیا ورزشکاران به صورت خودسرانه داروها را مصرف کردهاند یا اینکه کادرفنی با اعمال زور ورزشکار را وادار به استفاده از مواد نیروزای غیر مجاز کرده است. این کار نیاز به بررسی دارد و نمیتوان یک فرد خاص را متهم کرد.»
او درباره احتمال حضورش در هیات مدیره پرسپولیس و یا فدراسیون وزنه برداری هم گفت:« کسی در این باره حرفی با من نزده است و من اطلاعی از این شایعات ندارم.»