0

سوپ‌ مرغ‌ و برنج‌

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سوپ‌ مرغ‌ و برنج‌
شنبه 15 آبان 1389  9:07 AM

سوپ‌ مرغ‌ و برنج‌

سوپ‌ مرغ‌ و برنج‌

● مواد لازم‌:


▪ سینه‌ مرغ‌ خرد شده‌(حبه‌ قندی‌):۳۰۰ گرم‌


▪ كرفس‌ ریز شده‌:۱۰۰ گرم‌


▪ پیاز رنده‌ شده‌:یك‌ عدد


▪ سیر له‌ شده‌ ریز شده‌:یك‌ حبه‌


▪ دارچین‌ نكوبیده‌:یك‌ تكه‌ (۱۰ سانتی‌)


▪ فلفل‌ سیاه‌ نكوبیده‌:یك‌ قاشق‌ چایخوری‌


▪ آب‌:۷۰۰ سی‌سی‌


▪ عصاره‌ مرغ‌ گالینابلانكا:۲ عدد


▪ آب‌لیمو ترش‌تازه‌:۱۲ فنجان‌


▪ برنج‌ خیس‌خورده‌:۷۵ گرم‌


▪ برگ‌ جعفری‌ تازه‌:۱۲ فنجان‌


▪ برگ‌ نعناع‌ تازه‌:۲ قاشق‌ غذاخوری‌


● طرز تهیه‌:


ابتدا مرغ‌، كرفس‌، پیاز، سیر، دارچین‌ و عصاره‌ مرغ‌ را در قابلمه‌ ریخته‌ و آب‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و به‌ مدت‌ ۴۰ دقیقه‌ می‌پزیم‌، سپس‌ آب‌لیموترش‌ و برنج‌ خیس‌ خورده‌ را به‌ مواد داخل‌ قابلمه‌ افزوده‌ و آن‌ را به‌ مدت‌ ۳۰ دقیقه‌ با حرارت‌ ملایم‌ می‌پزیم‌ تا جا بیفتد.در آخر غذا را در ظرف‌ مخصوص‌ كشیده‌ و با برگ‌ نعناع‌ و جعفری‌ تازه‌ تزیین‌ و میل‌ می‌كنیم‌.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها