سوپ مرغ با کاری
شنبه 15 آبان 1389 9:06 AM
سوپ مرغ با کاری
|
● مواد لازم: ▪ سینه مرغ بدون پوست و استخوان:۴۰۰ گرم ▪ پیاز:۲ عدد ▪ كره:یك سوم پیمانه ▪ آرد:۲ قاشق سوپخوری ▪ پودركاری:۲ تا ۳ قاشق چایخوری ▪ آب مرغ:۳ پیمانه ▪ آب آناناس:سه چهارم پیمانه ▪ پنیر گودا:۱۰۰ گرم ▪ خامه:۱ و دو سوم پیمانه ▪ بادام خلال شده:۲ قاشق سوپخوری ▪ شكر:نصف قاشق چایخوری ▪ نمك به میزان لازم ● طرز تهیه: گوشت مرغ را خلال كنید، پیاز را پوست بگیرید و خرد كنید.گوشت مرغ را در كره تفت دهید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه كنید و سپس آرد را هم روی آنها بریزید و تفت دهید (به قدری تفت دهید كه پیازها طلایی رنگ شوند).پودر كاری را هم اضافه كنید.آب مرغ و آب آناناس را هم افزوده و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد.پنیر را رنده كرده و كمكم به همراه خامه به سوپ اضافه كنید و نمك و شكر بزنید.بادامهای خلال شده را در تا به بدون روغن تفت بدهید و سپس برروی سوپ بریزید و سوپ را میل كنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...