سوپ گوشت قلقلی مکزیکی
شنبه 15 آبان 1389 8:44 AM
سوپ گوشت قلقلی مکزیکی
|
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده ۲ حبه سیر كوبیده ۱ قاشق سس چیلی ۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده ۵۱ لیتر آب گوشت ۱ قاشق سوپخوری جعفری خرده شده ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته نصف پیمانه خامه ۲ عدد پیازچه خرد شده ▪برای گوشت قلقلی: ۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده ۲ عدد پیازچه ریز خرد شده ۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده نصف پیمانه مغز نان سفید یك قاشق چایخوری ادویه ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون یك قاشق روغن زیتون را در قابلمه ای داغ كنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی را اضافه كنید و همراه با آب گوشت بگذارید بجوشد. پس از ۱۵ دقیقه جعفری را اضافه كنید. سپس گوشت قلقلی آماده شده و لوبیا را بیفزایید و بگذارید سوپ با در بسته بجوشد تا گوشت قلقلی مغز پخت شود. برای آماده كردن گوشت قلقلی همه مواد اولیه آن را به جز روغن با هم مخلوط كنید و كمی ورز دهید. سپس هر قاشق از این مخلوط را با دست به صورت گلوله ای درآورید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت ها را در آن سرخ كنید تا برشته شوند.پس از آماده شدن سوپ آن را با خامه و پیازچه خرد شده سرو نمایید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...