0

سوپ کلم

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سوپ کلم
شنبه 15 آبان 1389  8:40 AM

سوپ کلم

سوپ کلم

● مواد لازم


▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون


▪ یک عدد پیاز


▪ ۱۵۰ گرم گوشت تازه گوسفندی


▪ یک قاشق غذاخوری آرد


▪ یک عدد برگ بو


▪ یک فنجان هویج خرد شده


▪ یک قاشق مرباخوری نمک


▪ یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه


▪ دو فنجان کلم سفید خرد شده


▪ یک فنجان نخودفرنگی


▪ سه چهارم فنجان خامه ترش


● طرز تهیه


روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و همراه پیاز در روغن به مدت پنج دقیقه تفت دهید. سپس به آن آرد را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. مواد درون ظرف را همراه کلم، هویج، نمک و فلفل، برگ بو و نخودفرنگی در یک قابلمه بزرگ ریخته به آن آب اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. در آخر خامه ترش را به سوپ اضافه کرده و برگ بو را از قابلمه خارج سازید و میل کنید.


● ارزش غذایی


کالری: ۱۷۲ کالری


کلسترول: ۱۵ میلی گرم


چربی: ۳۱۰‎/ گرم


سدیم: ۱۲۰۱ گرم


فیبر: ۸۲‎/ گرم


کربوهیدرات: ۶۱۱‎/ گرم


پروتئین: ۶۸‎/ گرم

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها