سوپ فلفل
شنبه 15 آبان 1389 8:33 AM
سوپ فلفل
|
![]() ▪ ۷۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده ▪ ۱ قاشق چایخوری شکر ▪ ۲۵۰ گرم هویج خرد شده ▪ ۱ قاشق چایخوری سس فلفل ▪ ۳ عدد پیازچه کاملا خرد شده ▪ ۱ قاشق غذاخوری روغن ▪ ۱ عدد فلفل دلمه ای ( خلال شده ) ▪ ۰/۵ قاشق چایخوری سس تند ▪ ۱ عدد پیاز خرد شده ▪ ۳/۴ پیمانه رنده شده ( پنیر پیتزا ) ▪ ۱ عدد کنسرو نخود ▪ نمک به مقدار کافی ▪ ۱ پیمانه شیر که با یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود ▪ ۵ پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید ( زود پز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید . ● طرز تهیه: کره را روی شعله ملایم ذوب کرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید . بعد شیر ، آرد ذرت ، نمک ، شکر ، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن کمی آب اضافه کنید . با پنیر رنده شده آنرا تزئین کرده و به صورت داغ سرو نمایید . ● نکات تغذیه ای : فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است . |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...