0

سوپ اسکاتلندی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سوپ اسکاتلندی
شنبه 15 آبان 1389  7:48 AM

سوپ اسکاتلندی

گوشت گاو  :  ۱۰۰۰ گرم


آب  :  ۱ لیتر


شلغم  :  ۵۰۰ گرم


جو پوست گرفته  :  ۴۰ گرم


توت  :  ۲ عدد


پیاز  :  ۱ عدد


هویج  :  ۱ عدد


جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری


نمک  :   قدری


فلفل  :   قدری




گوشت را در دیگچه ریخته آب و نمک را به آن اضافه کنید بگذارید مدت یک‌ساعت و نیم بروی آتش ملایم بجوشد، سپس سبزیجات خرد شده را به همراه جو کوبیده در آن بریزید.


اگر می‌خواهید رنگ آبگوشت تیره نشود جو کوبیده را در آب ریخته آن را روی آتش بگذارید بجوشد. همین که کمی جوشید آن را صاف نموده در سوپ بریزید.


پس ار افزودن جو کوبیده و سبزیجات بگذارید سوپ تا مدت یک ساعت همچنان بجوشد.


گوشت را جداگانه به همراه مقداری آبگوشت در ظرفی ریخته و جعفری خرد شده را در ظرف سوپخوری بریزید و آبگوشت را روی آن ریخته سر سفره بیاورید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها