پاسخ به:شروع دوباره دووميداني
شنبه 4 شهریور 1391 12:15 PM
با مجيد كيهاني، كارشناس دووميداني كشور در مورد اين موفقيت بزرگ همصحبت شديم و قبل از هر چيز از او خواستيم در مورد اهميت مدالي كه احسان حدادي به دست آورد، بگويد: دووميداني از معدود رشتههايي است كه همه كشورهاي عضو فدراسيون جهاني با حداقل يك نماينده در آن شركت ميكنند و بيش از 2000 ورزشكار از مجموع 10 هزار ورزشكاري كه در رقابتهاي المپيك 2012 لندن شركت ميكنند، دونده هستند. طبيعي است كه در اين شرايط كسب مدال در المپيك كار آساني نباشد.
احسان حدادي نخستين بار سال 2004 و در مسابقههاي قهرماني جوانان جهان صاحب مدال طلا شد. او از آن سال تا به امروز جز دو سال كه آسيبديدگي داشت در همه رقابتهاي جهاني و آسيايي شركت كرد، اما هشت سال از نخستين مدال جهانياش گذشت تا توانست دوباره در المپيك صاحب مدال شود.
به طور قطع پروسه كسب مدال در رقابتهاي دووميداني المپيك سخت و زمانبر است و بيشتر قهرمانان با برنامهريزيهاي سه يا چهار ساله در اين رقابتها شركت ميكنند.
كيهاني براي اثبات اين ادعا، دونده پرتاب چكش ژاپنيها را مثال ميزند كه بعد از هر دوره از رقابتهاي المپيك براي المپيك بعدي برنامهريزي ميكند و كمتر در مسابقههاي قارهاي شركت ميكند.
موجي مورافوشي كه در المپيك 2004 آتن صاحب مدال طلا شده بود با همين برنامهريزيها در المپيك 2012 لندن و در 37 سالگي، صاحب مدال برنز شد.
البته براي تداوم موفقيت بزرگي كه حدادي به دست آورد، جز داشتن برنامه مدون، نيازمند شناسايي استعدادهاي دووميداني در سطحي گستردهتر از آنچه پيش از اين شاهدش بوديم، هستيم.