چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
شنبه 15 آبان 1389 7:43 AM
با تهیه عصارههای مختلف در منزل میتوان سوپها و سسهای مختلف را خوشمزه کرد.
عصاره ماهی
▪ مواد لازم:
۲ کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
۱عدد پیاز متوسط ساطوری شده
۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
۱عدد تره فرنگی حلقه شده
۶ دانه فلفل سیاه
۱عدد برگ بو
۱عدد لیموترش
۲ لیتر آب
نمک به مقدار لازم
▪ طرز تهیه:
ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب ۵/۱ لیتر عصاره ی ماهی به دست میآید.
منبع: مجله هنر آشپزی
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...