آش کدو 1
شنبه 15 آبان 1389 7:32 AM
کدو : ۲۰۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۴ قاشق سوپخوری
عدس : ۲۰۰ گرم
برنج : ۱۵۰ گرم
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
شکر : ۲.۵ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
پیاز سرخ شده و عدس را با مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد، بعد برنج را اضافه میکنیم و میگذاریم برنج هم کاملاً بپزد، بعد کدو را قطعه قطعه میسازیم و پوست میکنیم و ریشههای داخل کدو را میگیریم و داخل سایر مواد میکنیم و میگذاریم کدو نیز بپزد حرارت زیر آش باید ملایم باشد. گاهی آش را بههم میزنیم تا تمام مواد له شود و آش کاملاً جا بیقتد، بعد شکر و آبلیمو را اضافه میکنیم (مقدار شکر و آب لیموی آش به تناسب ذائقه اشخاص کم یا زیاد میشود) بعد نمک آن را با اندازه کافی میزنیم و آش را در ظرف میکشیم و روی آن را کمی نعناع داغ میدهیم. ممکن است در این آش کمی کوفته ریزه نیز بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...