آش عروس
شنبه 15 آبان 1389 7:31 AM
آش عروس
|
● مواد لازم: ▪ آرد برنج:یك دوم پیمانه ▪ اسفناج یا برگ چغندر یا سبزی آش:نیم كیلو ▪ گوشت چرخ كرده:نیم كیلو ▪ پیاز:۲ عدد ▪ روغن:۲۵۰ گرم ▪ تخم مرغ:۳ عدد ▪ آبلیمو یا آب غوره یا آب نارنج:مقداری ▪ لپه:یك پیمانه ● طرز تهیه پیاز را به صورت خلالهای باریك درآورده و در روغن سرخ میكنیم، سپس لپه را به همراه ۲ پیمانه آب اضافه كرده و میگذاریم تا بجوشد.پس از ۱۰ دقیقه گوشتها را به صورت كوفته ریز (بدون سرخ كردن)در آن میریزیم، سبزی خرد شده و آرد برنج را كه در كمی آب حل نمودهایم، به مایه آش اضافه میكنیم، حرارت را ملایم میكنیم تا آش بپزد و كاملا جا بیفتد.در آخر تخم مرغها را با چنگال هم زده و به آش اضافه میكنیم، با افزودن چاشنی، آش را از روی حرارت بر میداریم و در ظرف مورد نظر ریخته، به دلخواه تزیین میكنیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...