آش دوغ
شنبه 15 آبان 1389 7:26 AM
آش دوغ
|
![]() ▪ گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم، ▪ پیاز رنده شده: یک عدد، ▪ آرد برنج: یک لیوان، تخم مرغ: ۲ عدد، ▪ سبزی ( تره، گشنیز و سیر): یک کیلو، ▪ نخود پخته: ۲ لیوان، ▪ برنج: یک دوم لیوان، ▪ دوغ: ۴ کیلو، ▪ نمک و روغن و نعنا داغ: به مقدار کافی. ● شیوه پخت: گوشت را با نمک و پیاز مخلوط کرده و به شکل کوفته قلقلی ریز در می آوریم و سپس در کمی روغن تفت می دهیم. اکنون دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم. ( برای این که بریده نشود) آخرین مرحله از پختن آش دوغ، افزودن سبزی، کوفته ریزه و نخود است. پس از آن ظرف آش را تا جا افتادن کامل هر از گاهی هم می زنیم. آش که آماده شد در یک ظرف چینی بکشید و روی آن را با نعنا و سیر داغ تزیین کنید. این آش را با لوبیای سفید و لپه و شوید هم می توان پخت. در این صورت آش پخته شده بیشتر باب دندان شیرازی ها خواهد بود. بدون آن که گوشت را قلقلی کنند! |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...