آبگوشت گیاهی
شنبه 15 آبان 1389 7:12 AM
● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گندم: یك چهارم پیمانه
نخود، لوبیا سفید و چیتی: یك پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
گوجهفرنگی: چهار عدد
سیبزمینی متوسط: چهار عدد
سویا: یك دوم پیمانه
رب: یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل قرمز: دو قاشق چایخوری
لیمو امانی: چهار عدد
كره: ۱۰۰ گرم
آب: هشت پیمانه
زردچوبه و دارچین: یك قاشق چایخوری
روغن: سه قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس میكنیم كه نفخآنها گرفته شود. سپس به مدت ۲ الی ۳ ساعت میپزیم تا كاملا پخته شوند. سویا را با كره خوب تفت میدهیم و به ترتیب زردچوبه، فلفل قرمز، نمك، دارچین، كمی زعفران آب شده (به دلخواه)، رب گوجهفرنگی و دو عدد پیاز كه از قبل سرخ كردهایم را اضافه میكنیم و تفت میدهیم.در مرحله بعد چهار عدد سیبزمینی پوست كنده و چهار عدد گوجهفرنگی پوره شده را به همراه هشت پیمانه آب و لیمو امانی نصف شده میگذاریم با حرارت ملایم خوب بپزد و جا بیفتد و تمام مواد جذب یكدیگر شوند. موقع سرو كردن، آب آن را از توری رد كرده و بقیه محتویات را جدا نموده، میكوبیم و در ظرف مورد نظر میكشیم.نكته: گندم كه سرشار از ویتامین B است، در این غذا باعث غلظت و لعاب میشود.در صورت تمایل میتوان از سبزیجات معطر استفاده كرد.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...