0

براي جلوگيري از مسموميت در كودكان؛ باطري‌ها را دور از دسترس آنها قرار دهيد

 
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

براي جلوگيري از مسموميت در كودكان؛ باطري‌ها را دور از دسترس آنها قرار دهيد
پنج شنبه 2 شهریور 1391  2:30 AM

كارشناس آموزش اداره پيشگيري از حوادث اورژانس كشور توصيه كرد: باطري‌هاي كوچك كه در صورت تماس دهاني مي‌توانند باعث مسموميت شوند در مكاني مطمئن نگهداري و حتما به اندازه نياز تهيه شوند. 
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، آرزو دهقاني، اظهار داشت: يكي از وظايف مهم والدين، محافظت كودكان از قرار گرفتن در معرض مواد سمي مانند داروها، مواد شيميايي و ديگر مواد خطرناك موجود در منازل است و مسموميت با قرص‌ها، بزرگترين مخاطره را از اين نظر ايجاد مي‌كند. 
دهقاني افزود: در دقايق و ساعات اوليه بعد از خوردن قرص‌ها، تهوع، استفراغ، اسهال و خونريزي دستگاه گوارش ممكن است اتفاق بيفتد كه اين مشكلات ممكن است تا حد شوك، اغماء، تشنج و حتي مرگ نيز پيش برود. 
وي ادامه داد: اگر كودك بعد از خوردن تصادفي قرص، ظاهرا هيچ علامتي نداشت يا عوارضي ظاهر نشد، بايد توسط پزشك ارزيابي شود تا از عدم وجود آثار و علائم مسموميت مطمئن شويم زيرا آهن موجود در قرص‌هاي جذب شده از روده كوچك بلافاصله مي‌تواند وارد جريان خون شود. 
بنا بر اعلام پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت(وبدا)،كارشناس آموزش اداره پيشگيري از حوادث اورژانس كشور تصريح كرد: فقط يك راه مطمئن جهت جلوگيري از مسموميت اتفاقي با اين مواد وجود دارد و آن اين كه مواد مسموميت زا كاملا دور از دسترس بچه‌هاي كوچك نگهداري شوند و والدين يك بار در ماه داروها را بررسي و همه داروهاي تاريخ گذشته را بيرون بريزند. 
دهقاني افزود: لازم است قفل‌هاي ايمن بر روي درب كابينت نگهداري اين مواد كار گذاشته شود يا اين وسايل در قفسه‌هاي خارج از دسترس كودكان مانند ظروف قفل دار نگهداري شوند. 
وي در ادامه به والدين توصيه كرد: بچه‌ها به سرپرستي و نظارت دائمي بزرگترها نياز دارند و هرگز نبايد توانايي بچه‌ها را در باز كردن ظروفي كه به ظاهر ايمن هستند، ناديده بگيرند.

** دارالولایه **

درباره امضاء

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها