پاسخ به:اخبار شهرآورد سرخ آبي هاي پايتخت
چهارشنبه 1 شهریور 1391 4:37 PM
صادقي: پرسپوليس حريف قابل احترامي استمدافع تيم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم در اين دربي هم مثل 2 بازي قبلي که بودم، برنده باشيم. |
|
||
امير حسين صادقي در ارتباط با بازي دربي عنوان کرد: همان طور که گفتم اين دربي جنگ است و هر دو تيم مي آيند که سه امتياز را از آن خود کنند. پرسپوليس هم حريف قابل احترامي است. استقلال فقط براي سه امتياز به ميدان مي رود. وي افزود: به هواداران قول مي دهيم همان طور که در بازي با ملوان خوب بوديم، در بازي با پرسپوليس بهتر خواهيم بود. از هواداران مي خواهم تيم محبوب خود را تشويق کنند. اين مسابقه ممکن است به دليل حساسيتي که دارد باعث شود بين بازيکنان دو تيم درگيري هاي فيزيکي فوتبالي پيش بيايد ولي هواداران نبايد به اين مسائل اهميت دهند. صادقي تصريح کرد: در 2 دربي قبلي که با پيراهن استقلال به ميدان رفتم برنده شديم و اميدوارم اين بار هم برنده تيم استقلال باشد. مدافع آبي پوشان در مورد غيبت خسرو حيدري در اين مسابقه گفت: حيدري بازيکن بزرگي است و متاسفانه به دليل مصدوميت اين بازي را از دست داد. او مي توانست به ما کمک کند اما قسمت اين بوده. در اين قسمت علي حمودي را داريم و مطمئنا او بازي خوبي از خود نشان مي دهد. |