0

رولت گوشت

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

رولت گوشت
یک شنبه 29 مرداد 1391  7:28 AM

 

مواد لازم براي 4 نفر

 

گوشت چرخ كرده مخلوط گوسفند و گوساله: نيم كيلو، پياز متوسط: يك عدد، نمك و فلفل: به ميزان لازم، روغن مخصوص سرخ‌كردني.

مواد داخل رولت: تخم‌مرغ: 2 عدد، قارچ متوسط: 3 عدد،‌‌ جعفري خرد شده: 4 قاشق غذاخوري، نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم.

طرز تهيه: ابتدا تخم‌مرغ‌ها را بپزيد و حلقه‌حلقه كنيد. سپس همراه با جعفري خرد شده كنار بگذاريد. قارچ‌ها را هم ريز خرد كنيد و با كمي روغن تفت دهيد. اين مواد مربوط به داخل رولت است.

حالا پياز را رنده و با گوشت چرخ كرده مخلوط كنيد. اين مواد را داخل غذا ساز بريزيد يا 2 بار آنها را چرخ كنيد، به طوري كه به دست نچسبد. اگر چسبندگي آن كافي نبود، آنقدر ورز دهيد تا اصلا به دست نچسبد. نمك و فلفل را به گوشت‌ها اضافه كنيد. سپس آنها را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر قسمت را به قطر 5/1 سانتي‌متر داخل يك سيني باز كنيد، به طوري كه تمام قسمت‌هاي آن مساوي و يكنواخت باشد. حالا تخم‌مرغ‌هاي پخته و حلقه شده را روي سطح گوشت بگذاريد و مقداري جعفري و قارچ هم روي آن بريزيد. كمي هم نمك و فلفل به آن اضافه كنيد تا طعم‌دار شود. حالا آن را به صورت رولت درآوريد و در روغني كه داغ شده است، سرخ كنيد. دقت كنيد كه تمام اطراف رولت بايد سرخ شود. 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها