0

کباب ایسلیم

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

کباب ایسلیم
پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:30 AM

 

مواد لازم


برای 4 نفر

- گوشت گوساله 300 گرم

– بادمجان 500 گرم

– پیاز 1 عدد بزرگ

– گوجه فرنگی 2 عدد متوسط

– رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

– فلفل سبز کبابی 5-6 عدد

– مارگارین 2 قاشق غذاخوری

– روغن مایع (مخصوص سرخ کردن ) 1 لیوان

– آب 2 لیوان

– نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

– خلال دندان 10 عدد

 
طرز تهیه


مارگارین را کمی داغ کنید ، گوشت ها را که از قبل به اندازه ای یک سانتی بریده اید داخل روغن سرخ کنید . گوشت را بردارید . پیاز ساطوری شده را تفت دهید تا طلایی شود . رب گوجه ، نمک فلفل و زرد چوبه بریزید ، چند دقیقه دیگر خوب هم بزنید . آب را اضافه کنید . بگذارید گوشت خوب مغز پخت شود . بادمجان ها را راه راه پوست کنید. هر کدام را به درازی به سه یا چهار قسمت تقسیم کنید ،15 دقیقه داخل آب نمک بگذارید تا تلخی آن ها از بین برود ، بعد خشکشان کنید . داخل روغن مایع هر دو طرف آن ها را سرخ کنید . دو تکه بادمجان را به صورت صلیب روی هم گذاشته در وسط آن 2-3 تکه گوشت بچینید و گوشه های بادمجان ها را یکی یکی روی گوشت جمع کنید .گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه و فلفل ها را نیز از وسط دو تکه ببرید . روی بادمجان و گوشت یک حلقه گوجه بعد فلفل را با کمک خلال دندان ثابت کنید. آن ها را داخل یک سینی بچینید. آب گوشت را اضافه کنید ، داخل فر در دمای 160 درجه سانتیگراد ، به مدت 15 دقیقه طبخ بدهید. اگر می خواهید بادمجانها کمتر روغن بکشند قبل از این که سرخشان کنید ، داخل ماست و آب ( 2 قاشق غذاخوری ماست و 4/1 لیوان آ ب ) بغلتانید .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها