پاكورا
پنج شنبه 26 مرداد 1391 2:27 AM
مواد لازم
آرد نخود 3 پيمانه
پکينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
زرد چوبه 1 قاشق مربا خوري
پياز يا پيازچه خرد شده - ساطوري 1 پيمانه
فلفل سبز ساطوري 1 پيمانه
پودر فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوري
فلفل سياه 1 قاشق مربا خوري
روغن و نمک به ميزان لازم
آب 1 پيمانه
طرز تهیه
آرد نخود را با زردچوبه و فلفل قرمز و سياه و پكينگ پودر مخلوط كرده و حدود 1 پيمانه آب را كم كم به آن اضافه مي كنيم تا خمير شلي بدست آيد بطوري كه از قاشق بريزد ولي به سختي . نمك و فلفل سبز و پياز خرد شده را به خمير اضافه مي كنيم و به مدت 30 دقيقه به آن استراحت مي دهيم . سپس روغن را در ظرف ريخته و بعد با قاشق از خمير در روغن مي اندازيم و صبر مي كنيم تا سرخ شود.