كراكر بادام
پنج شنبه 26 مرداد 1391 2:24 AM
مواد لازم
مغز دانه آفتابگردان 130 گرم
مغز بادام پودر شده 90 گرم
پيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري
شير 2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ يك عدد
كره ذوب شده 2 قاشق سوپخوري
كنجد 25 گرم يا 4/1 پيمانه
طرز تهیه
فر را با190 درجه سانتي گراد ( 375 درجه فارنهايت) گرم كنيد 4/1 پيمانه از پودر دانه آفتابگردان را كنار گذاشته و بقيه را با پودر بادام و پيكينگ پودر مخلوط كنيد . در يك كاسه كوچك شير و زرده تخم مرغ را مخلوط كنيد و با كره ذوب شده به مخلوط پودر مغزها اضافه كنيد و با نوك انگشتتان خمير كنيد . خمير را روي ميزي كه پودر دانه آفتابگردان پاشيده شده باز كنيد و روي خمير هم قدري از پودر ذكر شده بپاشيد و به ضخامت 5 ميلي متر باز كرده و دانه هاي كنجد را روي سطح خمير بپاشيد و با قالب 5 سانتي متري ببريد و داخل سيني مناسب بچينيد و به مدت10 دقيقه ( حداكثر) يا تا موقعي كه لبه هاي كراكرها شروع به طلايي شدن كند بپزيد . بعد از سرد شدن با هوموس ياماست و كرفس خرد شده يا پنير يا هر سه بطور دلخواه سرو كنيد.