0

اخبار حوادث 21 مرداد

 
MeysaMNonE
MeysaMNonE
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 809
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار حوادث 21 مرداد
شنبه 21 مرداد 1391  4:57 PM

 

نيمي از قربانيان تصادفات روزانه پايتخت عابران پياده‌اند

» سرویس: اجتماعي - جامعه
pedestrian-accident.jpg

معاون ترافیک شهردار تهران با تاکید بر تامین امنیت عابران پیاده گفت: با اتخاذ و اجرای تدابیر و تمهیدات لازم برای تردد عابران پیاده باید معابر شهری را برای شهروندان به مکان‌هایی ایمن و پر نشاط تبدیل کنیم.

 

 

به گزارش سرويس «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس سید جعفر تشکری هاشمی افزود: نتیجه توجه بیش از حد به خودروها، تشدید آلودگی هوا و ترویج زندگی غیرفعال بوده در صورتی که شهروندان بیش از هر چیز به روحیه سرزندگی و شادی نیاز دارند.

 

 

وی با اعلام این که این روحیه می‌تواند از طریق توسعه زندگی پیاده در شهر به وجود آید، اظهار کرد: تأمین امنیت عابران پیاده در معابر شهری محور زندگی پیاده خواهد بود و بر این اساس تأکید بر جریان پیاده می‌تواند این انعطاف‌پذیری را به وجود آورد.

 

 

معاون شهردار تهران با اشاره به این که سالانه تعداد زیادی از عابران پیاده جان خود را در جریان سوانح رانندگی از دست می‌دهند، تصریح کرد: به رغم کاهش 20 درصدی تلفات، در چهار ماهه نخست امسال 266 نفر در تصادفات تهران کشته شده‌اند که نیمی از آن‌ها را عابران پیاده تشکیل می‌دهند.

 

 

وی با بیان این که به این ترتیب به طور متوسط روزانه دو نفر بر اثر حوادث رانندگی در تهران کشته می‌شوند که یک نفر از آن‌ها عابران پیاده هستند، تاکید کرد: از این رو باید با اتخاذ راهکارهای اصولی و اجرای روش‌های علمی هم‌زمان با ایمن‌سازی حریم پیاده‌رو برای تردد اختصاصی عابران پیاده، ایمنی بخشی از سواره‌رو را به منظور عبور عرضی پیاده‌ها تامین کنیم.

 

 

تشکری هاشمی با تاکید بر این که اقدامات متعدد و متنوعی به این منظور در دست اقدام است، اضافه کرد: حفظ ایمنی دانش‌آموزان در مسیر خانه تا مدرسه، تأمین دسترسی مسافران به سرویس‌های حمل و نقل عمومی، زیباسازی و نوسازی پیاده‌راه‌ها، تعیین محدوده‌های خودرو ممنوع در اماکن تاریخی و تفریحی و ساخت مسیرهای دوچرخه از جمله این اقدامات است.

 

 

وی ساخت زیرگذرها، پل‌های عابر پیاده، جزایر ایمنی و پهلوگاه‌ها را از دیگر اقدامات به عمل آمده دانست و ‌گفت: بهسازی مسیرهای ویژه جانبازان و معلولان عزیز که باید برای تردد در معابر شهری امنیت بالایی داشته باشند نیز در دستور کار قرار دارد.

 

 

معاون شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: معابر تهران تا به حال بر اساس خودرو طراحی شده بود و همین امر سبب کم ‌‌توجهی به امنیت عابران پیاده می‌شد اما امیدواریم با اقدامات مذکور بتوانیم این بی‌ توجهی تاریخی به عابران پیاده را جبران کنیم.

Irane aziz

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها