0

غلامي:ليگ امسال سخت‌تر از گذشته است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

شنبه 21 مرداد 1391  11:26 AM

مهاجم تيم فوتبال سپاهان با اشاره به تيم‌هاي حاضر در مسابقات ليگ برتر گفت: به نظر من مسابقات ليگ برتر در فصل جاري خيلي دشوارتر از فصول گذشته است و درخشش در اين مسابقات کار دشواري است.

محمد غلامي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرايط ليگ برتر در فصل جاري اظهار داشت: به نظر من تيم‌هاي حاضر در رقابت‌هاي امسال با قدرت بسياري پا به مسابقات گذاشته‌اند و در فصل جاري نمي‌توان گفت کدام يک از تيم‌ها مدعي اصلي قهرماني هستند.

وي ادامه داد: ليگ امسال سخت‌تر از ليگ‌هاي ادوار گذشته است زيرا تيم‌هاي مدعي بيشتري حضور دارند و قطعاً در ادامه ليگ جذابي را مشاهده خواهيم کرد.

مهاجم سپاهان با اشاره به مصدوميت هفته‌هاي گذشته‌اش تصريح کرد: درست است که هفته‌هاي نخست ليگ را به دليل مصدوميت از دست دادم اما تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتم و مطمئنم مي‌توانم به زودي براي تيمم مثمر ثمر باشم و براي سپاهان گلزني کنم و به اوج باز گردم.

وي گفت: در اين مدت تلاش کردم که آمادگي بدني خودم را افزايش دهم و تلاش مي‌کنم به زودي نظر کادر فني را براي استفاده از من در ترکيب اصلي جلب کنم.

غلامي با اشاره به پيروزي‌هاي اخير سپاهان و بازي با ذوب‌آهن اضافه کرد: سپاهان در اين دوره از مسابقات شرايط خوبي را پشت سر گذاشته و مطمئنم مي‌تواند اين روند خود را ادامه دهد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها